Фирма „Престиж-Аква” ООД е създадена през 1996 г. в гр. София с цел търговия с дамско, мъжко и детско бельо и бански костюми. В стремежа си да отговори на нарасналото търсене и изискванията на своите клиенти, тя еволюира от търговска фирма в производствено предприятие с две фабрики и отбелязва трайни възходящи тенденции на растеж и развитие.

   Основната цел на фирма „Престиж-Аква” ООД е максималното удовлетворяване на желанията и очакванията на своите клиенти и предлагане на продукти с най-високо качество. Фирмата работи с висококачествени материали, подбрани от водещи европейски производители и е внедрила в производствения си процес модерна система за управление на качеството. Изискан дизайн и безкомпромисно качество на атрактивна цена – това е основата на фирмената политика.

   Разширявайки търговско-производствената си дейност, „Престиж-Аква” ООД създава търговски клон в Сърбия и осъществява дистрибуция на своите продукти в Словения, Чехия, Словакия, Румъния, Беларус. На този етап 80 % от произведената продукция се изнася за тези страни.

   Фирмата е лидер в производството на бански костюми с марката Aloha Mare, а при бельото работи с търговската марка Young Buck. Продуктите от тези колекции се характеризират с високо качество и изискан дизайн и са съобразени с най-новите тенденции в световната мода.