Всяка стока, закупена онлайн от Престиж Аква ООД, може да бъде върната без причина в срок от 30 дни  от датата на закупуване. Тридесет дневния срок за връщане важи както за физически, така и за юридически лица, които са закупили онлайн артикули от Престиж Аква ООД. Потребителят трябва да уведоми Престиж Аква ООД в писмен вид, че се отказва от покупка без да дължи неустойка в рамките на 30 дни от датата на получаване на продукта.

  • Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка, включително транспортна опаковка, с приложена оригинална гаранционна карта и копие на платежен документ.
  • Стоката следва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания, охлузвания и други външни белези.
  • Оригиналната опаковка трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена.
  • Транспортните разходи за връщане на стока без причина, са за сметка на клиента.
  • Транспортните разходи за връщане на стоки с причина (дефект, разминаване с описанието и др.) са за сметка на Престиж Аква ООД.
  • При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост;
  • Престиж Аква ООД си запазва правото да откаже връщането на продукти от клиенти, които злоупотребяват с използването на тази услуга

Замяна  и връщане на пари
Паричната стойност на върнатия продукт може да се използва за закупуване на други продукти или да бъде върната на клиента до 14 дни от датата на връщане на стоката.

За да върнете закупеният продукт, моля попълнете поставения в комплекта формуляр и следвайте инструкциите написани на него. Формулярът може да бъде попълнен и от тук.

Ако имате въпроси, свържете се с нас. При проблем обадете се на телефон 0899 932 100 или 0899 932 107

[contact-form-7 404 "Not Found"]